Andrius Snickeri & bygg AB

Takläggare Skara

Söker du efter takläggare i Skara? Då behöver du inte söka mer. Hos oss på Andrius Snickeri & Bygg erbjuder vi våra kunder förstklassig takläggningsarbete. Välkommen!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Din lokala takläggare i Skara

Söker du efter professionella takläggare i Skara? Kontakta oss! Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att ge dig trygga, säkra och hållbara tak. Teamet förstår att ett tak ska inte bara se fint ut, utan den ska hålla i många år framåt. Genom vårt och torrt. Dessutom så lägger våra takläggare i Lidköping stort fokus på dig som kund, din miljö och dina behov. Vårt mål är att förverkliga dina byggdrömmar, och på grund av detta så skräddarsyr vi tjänsterna till dina önskemål, så bra som vi kan. Med hög kvalité blir vi ditt självklara val av takläggare i Skara.

Kontakta oss via telefon, eller formuläret för en gratis offert!

Kunniga takläggare i Skara

Hos oss får du professionell hjälp med din takläggning av våra takläggare som garanterar ett noggrant och högkvalitativt utfört arbete.

Service & bemötande

Våra takläggare i Skara har en ambition -- att alltid förse våra kunder med förstklassig service och ett gott bemötande för att bibehålla en god kundrelation.

Tillgänglighet

Andrius Snickeri & Bygg AB är främst verksamma i Skara kommun men kan även vara tillgänglig för andra områden i Västra Götaland.

Våra Tjänster

Behöver du renovera ditt hem, bygga nytt eller försköna ditt tak? Oavsett vad det kan vara så kan våra takläggare i Skara lösa det!

altan byggd av snickare Vara

Om- och tillbyggnader

Att lägga till eller ändra om i bostaden är en investering för att ge hemmet ett nytt liv och nya möjligheter. På Andrius Snickeri & Bygg AB hjälper vi dig med allt från fasadbyte till altanbygge. Våra hantverkare har tidigare hjälpt andra kunder med om- och tillbyggnad och garanterar att arbetet blir fackmässigt utfört.

takomläggning av snickare i Vara

Takomläggningar

Är det dags att byta tak i bostaden? Att lägga nytt tak kan bli kostsamt, däremot är det en investering som med största sannolikhet gör att din bostad ökar i värdet. Våra takläggare i Skara har både erfarenheten och kompetensen för att utföra en takomläggning. Är du intresserad av att veta vad kostnaden blir så kan du kontakta oss för en kostnadsfri offert. 

renovering byggfirma vara

Renoveringar

Är du sugen på att renovera köket eller badrummet kan vi på Andrius Snickeri & Bygg AB hjälpa dig. Vi är ett byggföretag i Skara som erbjuder professionell hjälp inom bygg och ställer upp för stora som små renoveringar. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och ser till att slutresultatet blir som du förväntat dig. 

Rotavdrag - avdraget när du är i behov av en takläggare i Skara

Vi innehar F-skattsedel vilket gör det enkelt för dig som privatperson i Älvsbyn att använda dig av rotavdraget när du anlitar våra takläggare i Skara.. Avdraget är en skattereduktion som gör att du har möjlighet att få upp till 30% avdrag på arbetskostnaden. Kontakta oss eller läs mer på skatteverkets hemsida för mer information.

Kontakt

Kontakta oss enkelt via vårt formulär, eller via telefon. Vi svarar så snabbt vi får möjlighet. Är det akut? Ring oss.

Offert

För en offert är det viktigt att vi vet så mycket som möjligt. Vi räknar då på den informationen vi vet för att därefter ge ett korrekt pris

Utförande

Vid utförandet kommer våra takläggare ut på utsatt tid för att utföra arbetet. Självklart har vår personal den utbildning som krävs.

Besiktning

Vi följer alltid vårt framtagna besiktningsdokument när arbetet är slutfört. Givetvis kan ni även anlita en extern besiktningsman.

Ställning utanpå en bostad
Andrius SNickeri & Bygg AB

Andrius Snickeri & Bygg AB är ett byggföretag i Skara som utför olika arbeten inom byggbranschen såsom takläggning, renoveringar och andra snickerier. Vårt huvudsakliga fokus är kundservice och att alltid leverera högkvalitativa tjänster. Våra takläggare i Skara ser en stolthet i att utföra ett kvalitativt arbete som resulterar i glada och nöjda kunder. Förutom att vara verksamma i Lidköping, åtar vi även uppdrag från övriga områden i Västra Götaland, så som Lidköping, Vara och Skövde. Så när du väl letar efter takläggare i Skara, tveka då inte att höra av dig till oss!

Din professionella takläggare i Skara

Vi lägger stort fokus på att alltid utveckla vårt arbetssätt och att framförallt hålla oss i framkant av branschen. Det gör att vi blir ett naturligt och självklart val av takläggare i Skara. Skicka in en offertförfrågan, så återkommer vi så snart vi kan. Varmt välkommen till oss!

Takläggare Skara

Hos Andrius Snickeri & Bygg AB är våra takläggare alltid noggranna, detta märks på slutresultatet av varje projekt. Vi leds av en ambition att alltid ha nöjda kunder och arbeten av hög kvalité. Som kund hos oss erbjuder vi dig kostnadsfri offert så att du får en uppfattning om vad kostnaden kommer att bli när du anlitar Andrius Snickeri & Bygg AB som takläggare i Skara. Skicka in din förfrågan via formuläret här.