Vårt företags logotyp

Andrius Snickeri & Bygg AB

Takläggare Lidköping

Söker du efter takläggare i Lidköping? Isåfall har du hittat rätt! På vår byggfirma erbjuder vi förstklassig takläggning, så att du som kund kommer känna dig trygg och nöjd med vårt jobb. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Kontakt
En husgrund uppe på en kulle med en skog i bakgrunden

Din lokala takläggare i Lidköping

Om ni letar efter en takläggare i Lidköping, som anpassar tjänsterna enligt era behov, så är det oss ni bör anlita. Våra medarbetare har lång erfarenhet och hög skicklighet inom byggbranschen. Vi lägger stor vikt vid våra kunder och på kvalitén för att säkerställa att både vi och ni blir nöjda med det projektet du anlitade oss för. Därför är vi ert säkra val i Lidköping! Vårt mål är att överträffa era förväntningar. Hör av er via telefon eller vårt formulär här för en kostnadsfri offert!

Kunniga takläggare i Lidköping

Vi erbjuder proffsig hjälp med dina byggbehov utav våra hantverkare som garanterar ett noggrant och högkvalitativt utfört arbete.

Service & bemötande

Vi försöker att alltid bemöta våra kunder med en super service och ett gott mottagande för att utveckla en god kundrelation.

Tillgänglighet

Andrius Snickeri & Bygg är verksamma i Lidköping kommun men vi är även tillgängliga för andra orter i Västra Götaland.

Våra Tjänster

Vill ni renovera ert hem, bygga nytt eller ändra någon inredning? Vad det än kan vara så löser våra takläggare i Lidköping det!

Grunden till en altan

Om- och tillbyggnader

Att lägga till eller renovera en bostad är en investering för att ge hemmet ett nytt liv och nya möjligheter. Vi på Andrius Snickeri & Bygg AB hjälper er med allt från fasadbyte till altanbygge. Hantverkarna hos oss har hjälpt andra kunder med om- och tillbyggnader och kan garantera att jobbet blir riktigt gjort.

Ett tegeltak med solen i bakgrunden

Takomläggningar

Dags att byta tak på huset? Att lägga nytt tak kan bli kostsamt, däremot är det en investering som med största sannolikhet gör att ditt hus ökar i värde. Vi har både erfarenheten och kompetensen för att göra en korrekt takomläggning. Om ni är intresserade utav vad en eventuell kostnad skulle kunna bli så kan ni kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag.

Ett renoverat kök i trä

Renoveringar

Går ni i tankarna att renovera köket eller badrummet så kan vi på Andrius Snickeri & Bygg AB lösa det åt er. Vi är en byggfirma i Lidköping och erbjuder proffsig hjälp inom bygg och tar oss an både små och stora renoveringar. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och ser till att slutresultatet överträffar dina förväntningar.

Rotavdrag - avdraget när du är i behov av en takläggare i Lidköping

Vår firma har F-skattsedel vilket gör det enkelt för dig som privatperson i Lidköping att använda dig av rotavdraget. Avdraget är en skattereduktion som gör att du har möjlighet att få upp till 30% avdrag på jobbet. Kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida för mer information.

Kontakt

För att komma i kontakt med oss så kan ni antingen fylla i formuläret här på hemsidan eller så kan ni ringa oss. Vi svarar så fort vi kan. Vid akuta frågor så får ni gärna ringa oss.

Offert

För att göra en offert så är det viktigt att vi vet så mycket som möjligt. Vi gör då en beräkning på den informationen vi vet för att ge ett korrekt pris.

Utförande

Våra takläggare i Lidköping kommer ut på utsatt tid för att utföra jobbet. Självklart har alla våra medarbetare den utbildning och certifieringar som krävs.

Besiktning

Efter ett jobb så går vi alltid igenom vårt framtagna besiktningsdokument för att se att allt är i sin ordning. Givetvis kan ni även anlita en extern besiktningsman.

Vårt företags logotyp
ett litet hus mitt ute i ingenstans

Andrius SNickeri & Bygg AB

Andrius Snickeri & Bygg AB jobbar som takläggare i Lidköping men även olika arbeten i byggbranschen. Vi erbjuder tjänster som om- och tillbyggnationer, renoveringar bland annat. Vårt största fokus ligger på kundservice och att leverera högkvalitativa tjänster till alla våra kunder. Våra takläggare i Lidköping ser en stor stolthet i att utföra ett kvalitativt jobb, som resulterar i glada och nöjda kunder. Förutom att vara verksamma i Lidköping, så jobbar vi i övriga områden i Västra Götaland såsom i Skara, Skövde och Vara. Söker du efter takläggare som är erfarna och noggranna, tveka då inte att höra av er till oss redan idag!

ETT SJÄLVKLART VAL AV TAKLÄGGARE I Lidköping

Som er takläggare i Lidköping med omnejd, är vi här för att hjälpa dig. Vare sig det handlar om att bygga anpassade möbler eller större projekt, så kan du alltid vara trygg med oss! Vi är ett självklart val när du väl behöver ta kontakt med en takläggare i Lidköping. Varmt välkommen till oss!

Takläggare Lidköping

Vi på Andrius Snickeri & Bygg AB är noggranna med alla jobb vi utför och detta märks på resultatet utav varje projekt. Vår ambition är att ha nöjda kunder och slutförda arbeten som alltid håller en god kvalitet. Som kund hos oss så erbjuder vi dig en kostnadsfri offert så att du kan få en uppfattning utav vad kostnaden kan komma att bli för just ert byggprojekt när du anlitar Andrius Snickeri & Bygg AB som er takläggare i Lidköping. Skicka in din förfrågan via formuläret här.

Takläggare Lidköping

Andrius Snickeri & Bygg AB är inte bara takläggare i Lidköping, vi är din partner i alla byggprojekt. Vi har en passion för byggande och en stark tro på att kvalitet och kundnöjdhet är nyckeln till framgång. Vi arbetar med de bästa materialen och de mest moderna teknikerna för att säkerställa att ditt projekt blir så bra som möjligt. Vårt team är dedikerat och vi står redo att hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar. Kontakta oss idag och låt oss göra din vision till verklighet.

Menu