Vårt företags logotyp

Andrius Snickeri & Bygg AB

BYGGFIRMA VARA

Söker du en byggfirma i Vara? Då har du hamnat rätt! Vår byggfirma erbjuder förstklassig byggtjänster, så att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med oss. Välkommen!

Kontakt
En husgrund uppe på en kulle med en skog i bakgrunden

Din lokala byggfirma i Vara

När du behöver en pålitlig byggfirma i Vara, som skräddarsyr tjänster enligt dina behov, så bör du anlita oss. Det är nämligen så att vårt team har bred erfarenhet och hög kompetens i branschen. Vi lägger stort fokus på kund och kvalitet för att säkerställa att både vi och du blir nöjd med det byggprojekt du anförtrott oss med. Därför är vi ditt självklara val i Vara! Vårt mål är att förverkliga dina byggdrömmar. Kontakta oss antingen via telefon, eller via formuläret, för en kostnadsfri offert!

En kunnig byggfirma i Vara

Hos oss får du professionell hjälp med ditt byggbehov av våra hantverkare som garanterar ett noggrant och högkvalitativt utfört arbete.

Service & bemötande

Vår ambition är att alltid förse våra kunder med förstklassig service och ett gott bemötande för att bibehålla en god kundrelation.

Tillgänglighet

Andrius Snickeri & Bygg AB är främst verksamma i Vara kommun men kan även vara tillgänglig för andra områden i Västra Götaland.

Våra Tjänster

Behöver du renovera ditt hem, bygga nytt eller anpassa någon befintlig inredning? Oavsett vad det kan vara löser vår byggfirma i Vara det!

Grunden till en altan

Om- och tillbyggnader

Att lägga till eller ändra om i bostaden är en investering för att ge hemmet ett nytt liv och nya möjligheter. På Andrius Snickeri & Bygg AB hjälper vi dig med allt från fasadbyte till altanbygge. Våra hantverkare har tidigare hjälpt andra kunder med om- och tillbyggnad och garanterar att arbetet blir fackmässigt utfört.

Ett tegeltak med solen i bakgrunden

Takomläggningar

Är det dags att byta tak på bostaden? Att lägga nytt tak kan bli kostsamt, däremot är det en investering som med största sannolikhet gör att din bostad ökar i värdet. Vi har både erfarenheten och kompetensen för att utföra en takomläggning. Är du intresserad av att veta vad kostnaden blir så kan du kontakta oss för en kostnadsfri offert. 

Ett renoverat kök i trä

Renoveringar

Är du sugen på att renovera köket eller badrummet kan vi på Andrius Snickeri & Bygg AB hjälpa dig. Vi är en byggfirma i Vara som erbjuder professionell hjälp inom bygg och ställer upp för stora som små renoveringar. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och ser till att slutresultatet blir som du förväntat dig. 

Rotavdrag - avdraget när du är i behov av en byggfirma i Vara

Vår byggfirma innehar F-skattsedel vilket gör det enkelt för dig som privatperson i Vara att använda dig av rotavdraget. Avdraget är en skattereduktion som gör att du har möjlighet att få upp till 30% avdrag på arbetskostnaden. Kontakta oss eller läs mer på skatteverkets hemsida för mer information.

Kontakt

Kontakta oss enkelt via vårt formulär, eller via telefon. Vi svarar så snabbt vi får möjlighet. Är det akut? Ring oss.

Offert

För en offert är det viktigt att vi vet så mycket som möjligt. Vi räknar då på den informationen vi vet för att därefter ge ett korrekt pris

Utförande

Vid utförandet kommer våra snickare ut på utsatt tid för att utföra arbetet. Självklart har vår personal den utbildning som krävs.

Besiktning

Vi följer alltid vårt framtagna besiktningsdokument när arbetet är slutfört. Givetvis kan ni även anlita en extern besiktningsman.

Vårt företags logotyp
ett litet hus mitt ute i ingenstans

Andrius SNickeri & Bygg AB

Andrius Snickeri & Bygg AB är en byggfirma i Vara som utför olika arbeten inom byggbranschen såsom om- och tillbyggnader, renoveringar och andra snickerier. Vårt huvudsakliga fokus är kundservice och att leverera högkvalitet. Vår byggfirma i Vara ser en stolthet i att utföra ett kvalitativt arbete, som resulterar i nöjda och glada kunder. Förutom att vara verksamma i Vara, åtar vi även uppdrag från övriga områden i Västra Götaland. Letar du efter en byggfirma som är erfaren och noggrann, tveka då inte att höra av dig till oss!

ETT SJÄLVKLART VAL AV BYGGFIRMA I VARA

Som din pålitliga byggfirma i Vara med omnejd, är vi här för att hjälpa dig. Oavsett om det handlar om att bygga skräddarsydda möbler eller större renoveringsprojekt, så kan du alltid lita på oss! Vi vill vara ett självklart val när du väl behöver ta kontakt med en byggfirma i Vara. Varmt välkommen till oss!

Byggfirma Vara

Hos Andrius Snickeri & Bygg AB är vi noggranna med alla arbeten vi utför och detta märks på slutresultatet av varje byggprojekt. Vår ambition är att ha nöjda kunder och arbeten av hög kvalitet. Som kund hos oss erbjuder vi dig kostnadsfri offert så att du får en uppfattning om vad kostnaden kommer att bli för just ditt byggprojekt när du anlitar Andrius Snickeri & Bygg AB som byggfirma i Vara. Skicka in din förfrågan via formuläret här.

Menu